Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - csubi

Oldalak: [1] 2 3 ... 223
1
Csepegtetik az igazságot - de csak finoman -mert ha kiderülne hogy soha sem volt gyógyító hatása ,annál inkább mérgező és halált okozó akkor az emberek számonkérhetnék az elmúlt évtizedek alatti kezelések létjogosultságát és az orvosokat -ezt nem merik megtenni mint ahogy a GNM törvényeiből is csak csepegtetve kerülnek fel a hivatalos oldalakra részinformációk ..

                                   A kemoterápia eddig nem ismert hatása


Létrehozva: 2017. július 6. 13:33
Módosítva: 2017. július 6. 16:14


Egy új kutatás a kemoterápia veszélyes következményeire hívja fel a figyelmet. Tudósok szerint kemoterápiás kezelés hatására a daganat továbbterjedhet a szervezetben, és akár még agresszívabb formában is kiújulhat.

2007 -ben irtam először le -ami a laborban a petri csészében működik-het ,az az embernél nem fog - azaz a kemo képes megölni a daganatot de vele együtt a pácienst is ..

Peter Nelson professzor elmondta, hogy elméletben a kemoterápia tökéletesen alkalmas rákos sejtek elpusztítására. Laboratóriumi körülmények között megfelelő dózissal a rákossejtek elpusztíthatóak és megakadályozható az elterjedésük, ám a valóságban a daganatok megsemmisítéséhez szükséges kemoterápiadózis a betegek számára halálos lenne.

http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/daganatok/cikkek/a_kemoterapia_eddig_nem_ismert_hatasa/20170706133343

Mindenesetre már ez is valami  hogy egy házipatika lehozta azt amit már hivatalosan is rég tudtak bizonyítottak, elhallgattak-nak ,mert ez még messze van ettől a hírtől :

 Egy új tanulmány ami a kemoterápia elkezdésétől számított 30 napra vonatkozóan feltárja hogy a betegek több mint a fele
azaz legalább 50 % belehal 1 hónapon belül a SZAKSZERŰ KEZELÉSBE !!!!


A tanulmány az egyik legjelentősebb orvosi szaklapban is megjelent !!!

http://thefreethoughtproject.com/chemotherapy-study-cancer-patients/#rBPkeaOdX6rlq5Gw.01

2
Akadémikus orvoslás / Re:A GNM "bizonyításai"- akadémikus részről
« Dátum: 2017.Július.08, 18:25:49  »
AUTIZMUS -ÁTTÖRÉS !

Lényegében ez a  hír is ide tartozik, hisz a GNM szerint az autizmust is konfliktusok okozzák ...
Az oltások során a gyerekeket lefogják van hogy többen is , ezért is kapcsolják össze hisz az oltás beadása után veszik észre a változásokat a gyerekeken .

Egy magyar csoport, a Stabil Pont Technológia kifejlesztői arra a felfedezésre jutottak, hogy,az autizmust örökölhető pánik stressz okozza, általában egy háborús erőszak , amit egy fogantatáskor vagy azután szerzett érzelmi stressz erősít fel , és úgy tűnik, világon egyedülálló módon megoldást találtak rá.

„Arra jöttünk rá, hogy ha egy személyt, aki nincs magánál – mert egy autista igazából önmaga védelmében van és ezért nincs magánál – folyamatosan behelyezünk egy pontba és mindig visszatesszük oda, akkor elindul a mérlegelése, majd ezt fokozzuk. Az egész tréning lényege, hogy legyen az alanynak egy stabil pontja, ennek segítségével ki tudja adni a mélyen lévő stresszt” –

Világon egyedülálló módon hangsúlyos és konkrét eredményeket ért el egy magyar technológia az autizmussal élők esetében. Nem hókuszpókuszról vagy gyógyszeres kezelésről van szó: a Stabil Pont Technológia az autizmus kiváltó okait, megjelenési formáit vizsgálva kézzelfogható eredményeket ért el egy 15 éves kisfiú – és családja – életében.

http://bdpst24.hu/2017/04/24/attores-az-autizmus-kezeleseben-rendbejott-egy-magyar-kisfiu/

3
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Dátum: 2017.Május.30, 17:45:49  »
Tehát a Német Szövetségi Legfelsőbb Bíróság megerősítette

A KANYARÓ VÍRUS NEM LÉTEZIK !!!!

Mivel e hat publikáció mellett még nincs olyan publikáció, amely tudományos módszerekkel próbálna bizonyítani a kanyaró vírus létezését, a Legfelsőbb Bíróság A kanyaró víruspróbája és a genetikai vizsgálatok eredményei következményekkel járnak: Az állítólagos kanyaróvírusról, a kanyaró fertőzőképességéről, valamint a kanyaró elleni védőoltás előnyeiről és biztonságáról szóló nemzeti és nemzetközi nyilatkozatok azóta tudományos jellegűek És így megfosztották jogalapjukat.

Azaz tudormány vagy a B.A.O. Bizonyítékon Alapuló Orvoslás-ra hivatkoznak félrevezetik az embereket -mint ahogy azok is akik különféle vírusos fertőzésről hablatyolnak ! Egy olyan
diagnózist hallottál ,aminek semmi ismétlem , semmi tudományos bizonyítéka nincs !

Erre ők gyógyszereket sőt antibiotikumokat írnak fel
+ oltásokra kötelezik a szülőket -
Kérdés van e még ??

http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/Csak hogy lássátok a média továbbra is csinálja a fesztivált -félelemkeltést


Közegészségügy: aki nincs beoltva kanyaró ellen, ne vegyen részt a csíksomlyói búcsún(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/aktualis/kozegeszsegugy-aki-nincs-beoltva-kanyaro-ellen-ne-vegyen-reszt-a-csiksomlyoi-bucsun)

4
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Dátum: 2017.Május.30, 17:32:02  »
Orvosok rákhoz kapcsolódó enzimeket fedeztek fel az oltásokban: mindegyiküket meggyilkolták?
2017. május 30., kedd

Megdöbbentő összeesküvés rajzolódik ki a tudomány berkeiben elhunyt kutatók körül. A gyógyszeripar halálos titka.


http://avilagtitkai.com/articles/view/orvosok-rakhoz-kapcsolodo-enzimeket-fedeztek-fel-az-oltasokban-mindegyikuket-meggyilkoltak

5
Tünetek / Re:kóros izzadás
« Dátum: 2017.Február.22, 17:29:09  »
Szia Zsuzsanna !

Ismerős mondhatni elég gyakori probléma, amire a stresszhelyzetek rátesznek még egy szívlapáttal ...

Az első legfontosabb kérdés melyik zavar a legjobban ,melyik testrészen indul be elsőnek , mert sok esetben ez generálja a további izzadást .

Az áramos kezelés elég időigényes eleinte ,akár több hét is lehet , majd ha van javulás akkor lehet ritkítani ,maga a módszer kb 50-50 % os van akinek nagyon bejön, van akinek semmi változást nem hozott .

A botoxról - mi befolyásolja az árakat ? hm szerintem egyfajta kartell van , ahogy szinte bármelyik kereskedelemben kapható árúnál .
A kesztyű remek áthidaló megoldás lehet ! 

A problémáról már olvashattál ami miatt kialakul , és tapasztalhattad is ..

A műtét, egy egy időszakos fellángolás mint valami új csodaszernél, aztán pár év és rájönnek az emberek mekkora ökrök voltak, hogy ennyire bedőltek az orvosok szavának -mert vissza már nem fogják megcsinálni és ha belenyúlnak a világ legtökéletesebb gépezetébe, annak mindig van hatványozott hatása , amit először nem is tudnak hova tenni , csak később következtetnek arra hogy a probléma gyökere bizony a műtét mellékhatásainak következménye . Persze ez csak akkor igaz ha nem azonnal jelentkező mellékhatásokról van éppen szó -a külföldi fórumban leírtak jó párat .

Mikor lesz a vizsga ?

6
Betegségek / Re:"fertőző betegségek"
« Dátum: 2017.Január.23, 02:57:34  »
Egy koporsószeg ÁCSKAPOCS ! az akadémikus víruselmélet koporsójába :)

By profilaktikus vakcinázás a felnőttek és különösen a gyermekek kanyaró, a gyógyszeripar milliárdokat keresett, mint egy 40 éves időszak alatt. A bírók a német szövetségi legfelső bíróság (BGH) megerősítette a közelmúltban döntés, hogy a kanyaró vírus nem létezik.

http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/

40 ÉVE OLTANAK KANYARÓ ELLEN ORVOSOK MILLIÓINAK MOSTÁK ÁT AZ AGYÁT A VÍRUSOK-KÓROKOZÓK ELMÉLETTEL EMBEREK 10.000-NEK OKOZTAK KOMOLY TRAUMÁT AKÁR HALÁLT IS AZ OLTÁSOK AMIT A MAI NAPIG ADNAK -MERT VÉD ...
DE MITŐL VÉD HA -4 ÉVES ANYAG !

Megöli a rákos sejteket a kanyaróvírus
KN, 2013. január 10., csütörtök 08:11, frissítve: csütörtök 08:17
Megosztás
Német kutatók felfedezték, hogy a kanyaróvírus elpusztítja a rákos sejteket. A kutatóknak most először sikerült tetten érniük és elpusztítaniuk az áttétek terjedéséért felelős, úgynevezett anyasejteket.
http://mno.hu/tudomany/megoli-a-rakos-sejteket-a-kanyaro-virus-1129748

7
Akadémikus orvoslás / Re:Oltás mellékhatása, károsodások, esetek
« Dátum: 2017.Január.13, 08:52:13  »
Vathy Zsuzsa influenza elleni védőoltást adatott be magának, amitől rosszul lett, a kórházban hosszú órákon keresztül várakoztatták, és mire ellátták volna, már nem tudtak rajta segíteni, összeomlott a keringése.A hitelesnek tartott- vélt médiában, csak annyit írtak tragikus hirtelenséggel elhunyt -oltásról nem irtak egy szót sem !

8
Akadémikus orvoslás / Re:Oltás mellékhatása, károsodások, esetek
« Dátum: 2017.Január.13, 08:48:51  »
WAXXED  c film feliratozva a Youtub-ról már törölték másnap .

1.30 perces film  !http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/12/tenyleg-okozhatnak-az-oltasok-autizmust.html

9
Betegségek / Re:tüdő megbetegedések
« Dátum: 2017.Január.04, 19:25:34  »
Egy igen fontos bizonyíték  !

NINCS RÁ TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK !!!! PEDIG MINDIG ERRE HIVATKOZNAK !

"A dohányzásról tehát biztosan csak annyit lehet elmondani, hogy növeli a rák kockázatát, de az már tudományosan nehézkes kijelenteni, hogy rákot okoz."
[/u]
http://444.hu/2017/01/01/a-londoni-kemenyseprok-heredaganata-radikalis-maszektomia-rakkelto-csapviz10
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Dátum: 2016.Szeptember.24, 18:20:12  »
Dőlnek a szekrényből a csontvázak

Csak azt "nem értem" a sok agyontanult szakmegmondó emberke akik a dr címre jogosultak erről vajon nem tudnak-tak ?


„A következő adatokat le lehet ellenőrizni a brit Egészségügyi Minisztériumnál. 1901-ben Anglia és Wales lakossága 32.612.000 fő volt, és 9019-en haltak meg kanyaróban. Egymillió lakosra így 276,5 kanyaró okozta haláleset jutott. 1960-ban, az egykomponensű kanyaróoltás bevezetése előtt 45.775.000 lakosból 80-an haltak meg ebben a betegségben, egymillió lakosra ekkor 1,75 haláleset jutott. A kanyaró okozta halálesetek száma tehát magától 99,12%-kal csökkent még az egykomponensű kanyaróoltás bevezetése előtt.”

„A tiomerzál (thimerosal) egy higanytartalmú tartósítószer, amit az 1930-as években fejlesztettek ki, és 50 oltásban is szerepelt... Egy évtizeddel ezelőtt 10000 gyermek közül 1 vagy 2 volt autista, az amerikai CDC vizsgálata szerint most 150 gyermek közül 1 autista. Az autista esetek drámai megnövekedése összefüggésben áll a beadott higanymennyiséggel. A tiomerzál az 1930-as évek közepén került a piacra, és az autizmust mint új betegséget 1943-ban írták le először az 1930-as években született gyerekeknél. Az idegrendszer fejlődési zavarainál, mint az autizmus, higanymérgezéshez hasonló tünetek lépnek fel.”

- Dr. F. Edward Yazbak


11
Akadémikus orvoslás / Re:Oltás mellékhatása, károsodások, esetek
« Dátum: 2016.Szeptember.20, 16:59:57  »
Nem oltatta be a babát, megbüntették   >:( >:(

Nem oltatta be csecsemőjét egy vak édesanya, mert korábban a nagyobbik lányának oltási szövödményei lettek, férje pedig toxikus anyagoktól vakult meg. A hatóságok szabálysértési bírságot róttak ki az anyára, de ő nem fizeti be, mint mondta: bírósághoz fordul. Nem oltás-ellenes, csak azt szeretné, ha a választás lehetőségét megadnák a szülőknek.


http://tenyek.hu/belfold/219659_nem-oltatta-be-a-babat-megbuntettek.html

12
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Dátum: 2016.Szeptember.17, 11:33:58  »
Mumpsz járvány


 a beoltottak körében terjed !

Az MMR -t kötelezően be kell adatniuk, mert ha nem nem is mehetnek a gyerekek suliba -
Ha viszont az oltottak betegedtek meg, akkor már sokszázadszor megkérdőjeleződik a védőoltásnak kikiáltott valami ?  hatásossága

Folytatás :

Mumpszjárvány már 150 betegek és emelkedik tovább -mind oltottak !

https://truthkings.com/arkansas-now-bullying-children-mumps-outbreak/


13
Betegségek / Re:szembetegségek
« Dátum: 2016.Szeptember.13, 04:45:09  »
ANYAI MEGÉRZÉS RENDKÍVÜL MEGLEPŐDTEM !!! :)

Krisztián a múlt hét péntek délutánján már vörös szemmel került elő az oviban , azt mondta belekapott, bár rögtön láttam hogy ezt csak képzelgi ugyanis a kérdésünkre elég tétován adta meg a választ és látszott hogy gondolkodott mit is mondjon -valószínüleg az ovónéni mondhatta kérdezte tőle és ezzel magyarázta a jelenséget -a következő árulkodó jel hogy azon a szemén mutatta meg hogy nyúlhatott bele amelyikkel semmi gond sem volt .
Majd kicsivel később az ovodai csoportjában a LEGJOBB BARÁTJÁNAK AKIVEL SÜLVE FŐVE EGYÜTT VOLT anyukája jelezte hogy Csani hétfőtől már másik ovodában fog kezdeni !
kRISZTIÁN BALKEZES, BAL SZEM ÉRINTETT -A JOBB NEM !!!
GNM: Konfliktustípus: elválasztási, elhatárolódási konfliktus.

Érzelmi tartalom: Vizuális, látással, látvánnyal kapcsolatos elszakadási, kapcsolat- vagy érintkezés-megszakadási, elhatárolódási konfliktus. Nem látom őket eleget. Félek, hogy nem fogom őket látni. Hiányoznak, bárcsak láthatnám őket. Látni akarom, csak nem szabad, nem lehet, nem engedik. Belepusztulok, ha nem láthatom. Vagy éppen nem akarom látni, nem bírom nézni, bántja, zavarja a szemem, nem bírom elviselni a látványát. Több visszaesés után: Nem bírok a kötőhártya gyulladástól megszabadulni, állandóan piros, viszket, csipázik a szemem, és ez zavar engem."

Másnap strandolás , bár már előre látható volt hogy a szemének nem teszünk jót vele -de a 33 fokos melegben + megígérve neki már 1 hete ! ,hogy ha jó idő lesz akkor megyünk , még mindig a jobbik megoldás volt , mint nem menni -és ha ezt zokon vette volna ami 100% mert előző életében haluci lehetett , ugyanis jó ha 5 percig nem volt a vízben de ez már nagyon jóindulattal 5 perc - akkor szembenézhettünk volna egy mandulagyulladással ami ugye a fülére húzódik az akadémiksok szerint
Na de ahogy annak lennie kell a szeme nagyon csúnya lett hiába borogattuk kapott rá gyenge homes szereket is ,láttuk ebből nem lesz ovoda mert ha meglátják egyből fertőző kötöhártya gyulladást következtetnek ,főleg ha meghallják a strandot is - ezért a dr nénihez kellett menni aki egy szemcseppet irt neki fel -és azt is mondta ilyen csúnya szemet nem látott mostanában .-tényleg nagyon csúnya volt majdnem hogy összeért a szemhéja és kicsit be is volt dagadva -
Ezt azok akik a GNM-et nem ismerik atomatiksan összekötik a fertőzéssel mert ezt sulykolták az emberekbe -
Csak hát ugye ha valaki a vizbe megy viz alá akkor vajon csak az egyik szemébe megy az víz ? Itt már bukik is az elmélet -JÓ HA EZT MINDIG A FEJETEKBEN TARTJÁTOK !!!! a fülgyulladásoknál ugyan ezt kell figyelembe venni mert helyrehozhatatlan károkat tudnak okozni antibiotikumokkal majd amikor felülfertőződik műtéttel -én vagyok az élő példa erre ..
Meséltem a boltba ahova naponta bejárunk , mi van Krisszel - és egyből rávágták -igen az nagyon fertőző és a strandon sokan elkapják -
Aztán megkérdeztem tőlük hogy van fertőzés ? igen jött is a válasz - még egy kérdést feltettem -láttatok ár kór okozót ? gondolkodás -igen a könyvekben és az interneten képekben ...

Ezzel be is fejeztem az eszmecserét mert nem láttam értelmét és idő sem volt rá hisz a többi vásárlót nem tarthattuk fel ..

Eltelt a hét Krisz krémet cseppet és homeos bogyót is kapott a valóban nagyon csúnya szemére -
Szép lassan 3 nap után kezdett javulni és láttuk az alagút végét, azaz hogy a héten már engedni fogják az oviba.
Be is mentek anyával aki leadta a gyereket a dadusnak

Majd anya beült a kocsiba és most figyelj !!!

Az biztos hogy Krisztián a Csani miatt betegedett meg , mert nem láthatja többé ... :o :o :o

Hát mégis csak tanult valamit az én drága párom , azaz megragadt valami , + összetudta kapcsolni a két gyerek barátságát az elválásukkal -Ez borzasztó jól esett -
A többieknek meg maradjon meg a kór-okozókról alkotott dogmája még akkor is ha a józan paraszti ésszel pillanatokon belül megcáfolható -mint Krisz történetében is ....

csubi

14
Mégsem tettek semmit továbbra is megy az akadémikus gyógyítás-nak nevezett kivégzés különös kegyetlenséggel elkövetve -nem hiszed ? olvasgass a fórumokon ..

Falrengető kutatás a rákról – milliókat kezelnek félre? Újra kell alkotni a rákról szóló fogalmainkat?((

Azt hitték, hogy rákos – pedig nem is az

Ám sokan a korán kezelt rákbetegek közül talán nem is azért túlélők, mert időben kezelték őket, hanem mert betegségük soha nem is lett volna életet veszélyeztető: az úgymond korán felfedezett rákbetegségek ugyanis nem szükségszerűen veszélyeztetik az életet, hanem egyszerűen csak a szervezet mindennapos elváltozásait mutatják, ezért ezeket az észleléseket nem is kellene rákbetegségnek nevezni – érvel az orvos-csoport, melynek tagjai a tekintélyes amerikai Országos Rákintézet munkatársai.

A tudományos világban nagy feltűnést keltő és vitát is kiváltó tanulmányukat a The Journal of the American Medical Association című szaklapban (az amerikai orvosszövetség lapjában) jelentették meg. A tudóscsapat tagjai között ott vannak a rákkutatás kiemelkedő szakértői. Azt javasolják, hogy változtassák meg a betegség kategorizálását, és például a mell, a prosztata, a pajzsmirigy, a tüdő, és más szervek rákszűrésénél a „korai rákot” ne ráknak nevezzék, hanem IDLE állapotnak. Az IDLE angolul „tétlent”, „nem működőt” jelent, és ebben az esetben mozaikszót is takar: a lassú lefolyású károsodás angol szavainak kezdőbetűiből.


http://www.fecsego.eu/2013/08/26/56337/

15
Akadémikus orvoslás / Re:Gondolkodó orvosok- elgondolkodtató gondolatai
« Dátum: 2016.Szeptember.13, 03:18:51  »
Mégsem tettek semmit továbbra is megy az akadémikus gyógyítás-nak nevezett kivégzés különös kegyetlenséggel elkövetve -nem hiszed ? olvasgass a fórumokon ..
3 ÉVES A CIKK !!!

Falrengető kutatás a rákról – milliókat kezelnek félre? Újra kell alkotni a rákról szóló fogalmainkat?((

Azt hitték, hogy rákos – pedig nem is az

Ám sokan a korán kezelt rákbetegek közül talán nem is azért túlélők, mert időben kezelték őket, hanem mert betegségük soha nem is lett volna életet veszélyeztető: az úgymond korán felfedezett rákbetegségek ugyanis nem szükségszerűen veszélyeztetik az életet, hanem egyszerűen csak a szervezet mindennapos elváltozásait mutatják, ezért ezeket az észleléseket nem is kellene rákbetegségnek nevezni – érvel az orvos-csoport, melynek tagjai a tekintélyes amerikai Országos Rákintézet munkatársai.

A tudományos világban nagy feltűnést keltő és vitát is kiváltó tanulmányukat a The Journal of the American Medical Association című szaklapban (az amerikai orvosszövetség lapjában) jelentették meg. A tudóscsapat tagjai között ott vannak a rákkutatás kiemelkedő szakértői. Azt javasolják, hogy változtassák meg a betegség kategorizálását, és például a mell, a prosztata, a pajzsmirigy, a tüdő, és más szervek rákszűrésénél a „korai rákot” ne ráknak nevezzék, hanem IDLE állapotnak. Az IDLE angolul „tétlent”, „nem működőt” jelent, és ebben az esetben mozaikszót is takar: a lassú lefolyású károsodás angol szavainak kezdőbetűiből.

http://www.fecsego.eu/2013/08/26/56337/

Oldalak: [1] 2 3 ... 223