Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Betegségek / Re:Pocaklakó
« Utolsó üzenet: írta Vesa Dátum 2017.November.05, 18:03:36  »
Kedves Zsuzso!
A baba feltehetően halálfélelmi konfliktust élhetett meg, ami tüdődaganatokat hozott létre benne. A konfliktus feloldódása után maradhattak vissza a ciszták. Ez lehetett egyetlen konfliktus, de lehetett olyan is, ami vissza-visszatér magzati élete alatt, és minden alkalommal egy újabb gócot eredményezett.
Többet tudnánk róla, ha tudnék végezni egy önkép tisztítást az anyukával a babára. Ez Skype-on is tökéletesen működik. A konfliktust is fel tudjuk vele oldani, és a születésig még sokat változhat a pici állapota.
2
Betegségek / Pocaklakó
« Utolsó üzenet: írta Zsuzso Dátum 2017.November.03, 17:29:11  »
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, mert a húgomnak 20 hetes kismamaként azt mondták, hogy a pici tüdején ciszták vannak.

A genetikus a múlt héten riogatta, hogy a baba még a pocakban vagy később meghalhat.
Az orvos müteni akarja a születés után vagy később az állapottól függően.
Pár hét eltelt a "ciszta" nőtt, de persze maga a tüdő a babával is.
Sámánhoz jár, bemérették a szobát és át is rendezték mert minden "vonal" vízér és stb. keresztül ment a húgomon és így a pocakján.

Véleményetekre vagyok kíváncsi és persze a tanácsaitokra!

Köszönöm!
3
Akadémikus orvoslás / Re:A GNM "bizonyításai"- akadémikus részről
« Utolsó üzenet: írta Gyuszi Dátum 2017.Július.12, 12:21:54  »
Kedves Csabi Lélektesóm!

Elolvastam az általad megosztott cikket, de hiányérzetem van, mert a spirituális és a fizikai (anyagi) összefüggést egyetlen szóval sem említi a cikkíró.

Ma már tudjuk, hogy csak tudományos alapokból nem lehet kiindulni a végleges gyógyuláshoz vezető úton. A rossz szocializálódással a programozottságunk annyira anyagi indíttatású, hogy az ebből eredő belső, rendkívül érzékeny és instabil  idegfeszültséget kell felelőssé tenni azért, hogy - mint az autizmus is - kialakulnak az idegi alapú betegségek.

Nem anyagi beállítottságú, szeretetben és nem eredménykényszerben felnevelt gyermek lelkileg (tehát idegileg) kiegyensúlyozottan él, és elkerülik a betegségek.

Tudjuk már magából a GNM téziseiből, hogy a különböző lelki konliktusok milyen betegségeket okoznak. Sajnos nem fogadja el az akadémikus orvostudomány ezt a csodás felfedezést, s ezért nem lehet igazi, lelki vonatkozású áttörés a konvencionális gyógyításban. :(

Persze ez csak az én véleményem...

Szeretettel: Gyuszi

4
Dörcögés, morcogás, zsémbelődés / Re:"Mindenható "kezelések árnyoldalai: kemo-sugár
« Utolsó üzenet: írta csubi Dátum 2017.Július.10, 04:18:04  »
Csepegtetik az igazságot - de csak finoman -mert ha kiderülne hogy soha sem volt gyógyító hatása ,annál inkább mérgező és halált okozó akkor az emberek számonkérhetnék az elmúlt évtizedek alatti kezelések létjogosultságát és az orvosokat -ezt nem merik megtenni mint ahogy a GNM törvényeiből is csak csepegtetve kerülnek fel a hivatalos oldalakra részinformációk ..

                                   A kemoterápia eddig nem ismert hatása


Létrehozva: 2017. július 6. 13:33
Módosítva: 2017. július 6. 16:14


Egy új kutatás a kemoterápia veszélyes következményeire hívja fel a figyelmet. Tudósok szerint kemoterápiás kezelés hatására a daganat továbbterjedhet a szervezetben, és akár még agresszívabb formában is kiújulhat.

2007 -ben irtam először le -ami a laborban a petri csészében működik-het ,az az embernél nem fog - azaz a kemo képes megölni a daganatot de vele együtt a pácienst is ..

Peter Nelson professzor elmondta, hogy elméletben a kemoterápia tökéletesen alkalmas rákos sejtek elpusztítására. Laboratóriumi körülmények között megfelelő dózissal a rákossejtek elpusztíthatóak és megakadályozható az elterjedésük, ám a valóságban a daganatok megsemmisítéséhez szükséges kemoterápiadózis a betegek számára halálos lenne.

http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/daganatok/cikkek/a_kemoterapia_eddig_nem_ismert_hatasa/20170706133343

Mindenesetre már ez is valami  hogy egy házipatika lehozta azt amit már hivatalosan is rég tudtak bizonyítottak, elhallgattak-nak ,mert ez még messze van ettől a hírtől :

 Egy új tanulmány ami a kemoterápia elkezdésétől számított 30 napra vonatkozóan feltárja hogy a betegek több mint a fele
azaz legalább 50 % belehal 1 hónapon belül a SZAKSZERŰ KEZELÉSBE !!!!


A tanulmány az egyik legjelentősebb orvosi szaklapban is megjelent !!!

http://thefreethoughtproject.com/chemotherapy-study-cancer-patients/#rBPkeaOdX6rlq5Gw.01
5
Akadémikus orvoslás / Re:A GNM "bizonyításai"- akadémikus részről
« Utolsó üzenet: írta csubi Dátum 2017.Július.08, 18:25:49  »
AUTIZMUS -ÁTTÖRÉS !

Lényegében ez a  hír is ide tartozik, hisz a GNM szerint az autizmust is konfliktusok okozzák ...
Az oltások során a gyerekeket lefogják van hogy többen is , ezért is kapcsolják össze hisz az oltás beadása után veszik észre a változásokat a gyerekeken .

Egy magyar csoport, a Stabil Pont Technológia kifejlesztői arra a felfedezésre jutottak, hogy,az autizmust örökölhető pánik stressz okozza, általában egy háborús erőszak , amit egy fogantatáskor vagy azután szerzett érzelmi stressz erősít fel , és úgy tűnik, világon egyedülálló módon megoldást találtak rá.

„Arra jöttünk rá, hogy ha egy személyt, aki nincs magánál – mert egy autista igazából önmaga védelmében van és ezért nincs magánál – folyamatosan behelyezünk egy pontba és mindig visszatesszük oda, akkor elindul a mérlegelése, majd ezt fokozzuk. Az egész tréning lényege, hogy legyen az alanynak egy stabil pontja, ennek segítségével ki tudja adni a mélyen lévő stresszt” –

Világon egyedülálló módon hangsúlyos és konkrét eredményeket ért el egy magyar technológia az autizmussal élők esetében. Nem hókuszpókuszról vagy gyógyszeres kezelésről van szó: a Stabil Pont Technológia az autizmus kiváltó okait, megjelenési formáit vizsgálva kézzelfogható eredményeket ért el egy 15 éves kisfiú – és családja – életében.

http://bdpst24.hu/2017/04/24/attores-az-autizmus-kezeleseben-rendbejott-egy-magyar-kisfiu/
6
Betegségek / Re:Indolens Non-Hodgkin limfóma
« Utolsó üzenet: írta Vesa Dátum 2017.Június.21, 13:49:01  »
Kedves Iluska!
A nyirokcsomók önleértékelési konfliktusra reagálnak. Leginkább olyanra, amiben "nem tudtam magam megvédeni".
Az indolens azt jelenti, hogy nem intenzíven nő.
A nyirokcsomók megoldási szakaszban produkálnak sejtszaporulatot. Ha egy nyirokcsomó folyamatosan nő, az függő gyógyulásban van. A megállapodott, de nagy méretű nyirokcsomókban pedig befejeződött a gyógyulási folyamat, aminek a végén a végleges, nagyobb méret megmarad.
7
Betegségek / Indolens Non-Hodgkin limfóma
« Utolsó üzenet: írta Iluska Dátum 2017.Június.21, 11:57:38  »
Indolens Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nálam. A hasi nyirokcsomók érintettek. Még kezdő vagyok NGM tanulmányozásáan és elakadtam. Amit eddig a NHL-ról Új Medicina oladalakon találtam, mind a nyaki nyirokcsomók érintettségével foglalkozik. Valamint azt feltételezi, sugallja, hogy az allopátiás orvoslás ezt a betegséget mindenképpen kemóval, sugárral, vagy műtéti eljárással kezeli. Ezzel szemben a valóság az, hogy a NHL indolens tipusát csak megfigyelik, és amíg nem növekszik a tumor és nem okoz komoly panaszokat, addig csak megfigyelik, fél évente elvégzett vizsgálatokkal.
Hasi nyirokcsomók limfómája esetén mi a kiváltó konfliktus?
Ha az orvostudomány amúgy sem piszkál bele, miért válik mégis idővel előrehaladottabbá ez a betegség?
NGM szerint mi a különbség a NHL indolens és agresszív változata között?
8
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Utolsó üzenet: írta csubi Dátum 2017.Május.30, 17:45:49  »
Tehát a Német Szövetségi Legfelsőbb Bíróság megerősítette

A KANYARÓ VÍRUS NEM LÉTEZIK !!!!

Mivel e hat publikáció mellett még nincs olyan publikáció, amely tudományos módszerekkel próbálna bizonyítani a kanyaró vírus létezését, a Legfelsőbb Bíróság A kanyaró víruspróbája és a genetikai vizsgálatok eredményei következményekkel járnak: Az állítólagos kanyaróvírusról, a kanyaró fertőzőképességéről, valamint a kanyaró elleni védőoltás előnyeiről és biztonságáról szóló nemzeti és nemzetközi nyilatkozatok azóta tudományos jellegűek És így megfosztották jogalapjukat.

Azaz tudormány vagy a B.A.O. Bizonyítékon Alapuló Orvoslás-ra hivatkoznak félrevezetik az embereket -mint ahogy azok is akik különféle vírusos fertőzésről hablatyolnak ! Egy olyan
diagnózist hallottál ,aminek semmi ismétlem , semmi tudományos bizonyítéka nincs !

Erre ők gyógyszereket sőt antibiotikumokat írnak fel
+ oltásokra kötelezik a szülőket -
Kérdés van e még ??

http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/Csak hogy lássátok a média továbbra is csinálja a fesztivált -félelemkeltést


Közegészségügy: aki nincs beoltva kanyaró ellen, ne vegyen részt a csíksomlyói búcsún(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták: https://szekelyhon.ro/aktualis/kozegeszsegugy-aki-nincs-beoltva-kanyaro-ellen-ne-vegyen-reszt-a-csiksomlyoi-bucsun)
9
Akadémikus orvoslás / Re:Oltások-kell? nem kell?
« Utolsó üzenet: írta csubi Dátum 2017.Május.30, 17:32:02  »
Orvosok rákhoz kapcsolódó enzimeket fedeztek fel az oltásokban: mindegyiküket meggyilkolták?
2017. május 30., kedd

Megdöbbentő összeesküvés rajzolódik ki a tudomány berkeiben elhunyt kutatók körül. A gyógyszeripar halálos titka.


http://avilagtitkai.com/articles/view/orvosok-rakhoz-kapcsolodo-enzimeket-fedeztek-fel-az-oltasokban-mindegyikuket-meggyilkoltak
10
Betegségek / Re:nyiroködéma kezelése
« Utolsó üzenet: írta Vesa Dátum 2017.Április.23, 09:30:31  »
Kedves Szilvi!
A Germán Gyógytudomány szerint a vizesedés oka egy "elhagyatottsági, vagy tovább létezési konfliktus". Ez a vesében indít el egy értelmes biológiai különprogramot, ami visszatartja a vizet a szervezetben.
Az alsó végtagok vizesedésének az oka lehet szív elégtelenség is, de gondolom, ezt az orvosok nem állapítottak meg.
Az epilepszia és a PCO nem örökölhető úgy, ahogy azt  az átlagemberek elképzelik. Mindegyiknek megvan a konfliktus háttere, amit átvehettél anyukádtól, akár magzati korban, akár epigenetikai öröklődéssel, de nagy valószínűséggel megszüntethető. (Epigenetikai úton képesek konfliktusok öröklődni generációkon keresztül.)

A két "örökletes" betegséged arra enged következtetni, hogy hajlamos vagy elhagyatottnak érezni magad. Az epilepszia egy menekülési konfliktus ("elmenekülnék, de nem tudok"), míg a PCO egy olyan helyzet, amely kötődhet ahhoz, hogy a párodban bizonytalan vagy. Nem tudod, hogy megfelelsz-e neki. (Több konfliktus típus is okozhatja, de most ez látszik relevánsnak.)
Így a fórumon nem valószínű, hogy meg tudjuk oldani a problémádat. Kellene egy-két mélyebb konzultáció, amit Skype-on is megoldhatunk, ha akarod. Itt fel tudsz iratkozni az oldal alján: 
http://www.rajtammulik.hu/
Oldalak: [1] 2 3 ... 10