Regisztrációs feltételek

Ezt a fórumot azért hoztam létre, hogy tagjai segítsenek egymás világát építeni azzal, hogy felajánlanak valamit sajátjukból. Egy gondolatot, tapasztalatot, egy nézőpontot, tanácsot...

Hidd el, jól megférnek egymás mellett az egymásnak ellentmondó vélemények is. Ha két vélemény ellentmondani látszik egymásnak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egyik alaptalan, vagy téves. Ahogy Drunvalo Melchisedek fogalmaz egy könyvében: a valóság annyira összetett, hogy a különböző nézőpontokból szemlélve sokszor úgy tűnik, nem is ugyanarról a valóságról van szó.

Szeretném, ha ez a szellem tükröződne a fórum hozzászólásaiban, és:
1.   senki nem törekedne arra, hogy mindenáron hiteltelenítsen olyan véleményeket, amelyek ellentétesek a sajátjával. Ha elhangzott minden érv, a vitát függőben lehet hagyni. Az olvasók majd eldönti, melyik nézőpont áll hozzájuk közelebb.
2.   a tagok bátran hozzászólnának bármely témához akkor, ha késztetést éreznek rá. Lehetséges, hogy épp az a hozzászólás ébreszt majd építő gondolatokat másokban, amit alig mernek megírni.
3.   és főleg: az egymás iránti tisztelet hatná át a fórum hozzászólásait. Hisz mindenki teremtő, aki egy saját világot teremtett magának, és ezzel egy új nézőponttal gazdagította az univerzumot.