Szerző Téma: A szervezet információs mezeje  (Megtekintve 26521 alkalommal)

Sexty János

 • Munkatársak
 • Tag
 • *
 • Hozzászólások: 213
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:A szervezet információs mezeje
« Válasz #30 Dátum: 2012.November.17, 22:42:19 »
         Itt is szó van a háromnapos sötétségről, azonban ennek a cikknek a fontosabbik üzenete a fotonenergiával kapcsolatos. Olyan nagy horderejűnek érzem ezt az információt, hogy, bár elég messze áll az újmedicinától, úgy érzem, közre kell adnom.
         http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1144357
         

Gyuszi

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 880
  • Profil megtekintése
  • GNM plusz
  • E-mail
Re:A szervezet információs mezeje
« Válasz #31 Dátum: 2012.November.18, 12:35:18 »
Köszönöm János, hogy "gondolsz rám"!
Éppen itt van az asztalomon Kryon hatodik kötete az "Átkelés a határon" címmel, ami bizony nagyon is egybecseng az általad is kínált oldallal.
Talán már én is eljutottam a LÉLEK és az ÉRTELEM szimbiózisáig, mert teljesen más lett a érték- és érzésvilágom az átlagosnak mondott(é)nál és megszokott(é)nál.

Érdekesség:
Elfogynak a személyes barátaim, de igencsak szaporodik az ugyanazon a hullámhosszon gondolkodó kulturális kreatívok csoportosulásaiba tartozó VIRTUÁLIS BARÁTOK száma.
Csak hogy tudd: Téged is ezek közé sorollak Janikám... :)

Szeretettel: Gyuszi
Isten minden emberben él, de nem minden ember él Istenben. S ez az emberi szenvedés oka...minthogy minden agy egyúttal két világ hídja. Minden érzelem, mely "földi dolgokhoz tapad", gyötrelmek forrása: félelem, harag, hírnév, hatalom, hiúság, érzékiség és telhetetlenség testi káoszt teremt bennünk!

Csürdöngölő

 • Oszlopos tag
 • ****
 • Hozzászólások: 347
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:A szervezet információs mezeje
« Válasz #32 Dátum: 2012.November.18, 14:55:25 »
NAGYON ÉRDEKES, JÁNOS, A JAVASOLT OLVASNIVALÓ. SZÉPNEK TÜNIK ENNEK ALAPJÁN AZ A BIZONYOS 3 NAP. EZZEL EGYÜTT VSZINÜ, NAGY PÁNIKOT FOG KIVÁKTANI, S VAN RÁ ESÉLY, HOGY A SZOLGÁLTATÁSOK HIÁNYÁBAN, AZ EMEBREK A HÁZAIKBAN FAGYJANAK MEG. ÉN SZERENCSÉS HELYZETBEN VAGYOK, A CSERÉPKÁLYHA A FA RENDELKEZÉSRE ÁLL. A PESTEN TANULÓ GYEREKEMET HAZARENDELEM. BE KÉNE FOGADNI EZEKRE A NAPOKRA A VIDÉKEN ÉLŐKNEK, ÖNELLÁTÓKNAK, A VÁROSOKBAN  ÉLŐ BARÁTOKAT.

Sexty János

 • Munkatársak
 • Tag
 • *
 • Hozzászólások: 213
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:A szervezet információs mezeje
« Válasz #33 Dátum: 2012.November.18, 20:30:36 »
       Üdv. Mindenkinek, akit ez érint!

       Kedves Gabi, én úgy tudom, hogy akiknek ez az útjuk, pánikra semmi okuk nem lesz, mert az útjukhoz hozzátartozik a tájékozódás is, valamelyest tájékozottak lesznek. Pl. Michael arkangyal sokkal szolídabb, nem oly drámai átmenetről beszél. Mindenesetre, szerintem, akik lenézően, visszautasítóan, vagy "nemtörődöm" módon állnak a dimenzióváltáshoz, azokat kellemetlen meglepetések is érhetik. Tudomásom szerint a Föld népességének több mint a fele ilyen módon "néz" e pozitív változások elé. Ez egyébként nem baj, mert mindenki a "helyén van".

       Valahol olvastam itt a Kiraeltől származó közvetítésekben, hogy még itt a harmadik dimenzióban, amikor színes álmaink vannak, az jelzi, hogy akkor a negyedik dimenzióban vagyunk. Nekem volt egy alkalommal ragyogó, nagyon emlékezetes, színes álmom, amikor a prána táplálkozásra való 21 napos átállást végeztem, valamikor a 2000-es évek elején. (a 7 napos étlen-szomjazás közben volt)

       Ez az emlék nagy jelentőségű most nálam, most, hogy ismét elért engem a prána légzésre (táplálkozásra) való ösztönzés, a Kirael közvetítések által.

       Találtam egy helyet, ahol a pránalégzés-meditáció van vázolva. A weblapon egyszerű rajzokkal is ki volt egészítve ez a szöveg, de az átmásoláskor az nem jött át. Ha ismertek más forrásból származót is, szívesen venném.

        János


A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

Írta: Carol Morishige tiszteletes

" A prána légzés egy hatásos meditációs technika, melyet a Honolulu Fénytemplommal osztott meg Kirael. Ez egy légzési rendszer, amit az emberek használnak majd a negyedik dimenzióban.

A Változást követő átalakulások

Kirael (Fred Sterling tiszteletes): A nagy változás című könyvéből [The Great Shift, by Rev. Fred Sterling] (137. oldal) Kirael ezt mondja:

„Lélegzésed változik, ahogy felemelkedsz (a negyedik dimenzióba), a prána légzés azzá az energiaforrássá válik, amivel a test a legjobban működik. Emlékezz arra, hogy a prána volt, amin éltél életeid során Lemuriában. A légzésed csupán a szervezet oxigénnel való ellátása okán volt. Az energia-mintád a prána tartotta életben. A negyedik dimenzióban, a fotonenergiából származó prána lesz léted fő forrása. Szóval, gyakorold a prána légzést most, mivel ez revitalizálja és feltölti sejtjeid, és megtisztítja sejtszintű tudatosságod. Ez egy a sok magyarázat közül, ami miatt az élettartamod drámai módon meghosszabbodik.”

A prána légzés eredete

A könyv szójegyzékében (165. oldal) Kirael ezt mondja:

„Itt, a földön, a kezdeti időkben, a prána légzés volt a túlélés esszenciája. Az évek során megtanulták az emberek, hogyan használják tüdejüket és szájukat a légzésre, ennélfogva korlátozták lehetőségeiket, hogy értékes energiát szolgáltassanak molekuláris szerkezetüknek. Amikor helyesen használták, a prána légzés hozzájárult ahhoz, hogy a molekuláris felépítményt a megértés különböző szintjeire juttassák.”

Prána légzés meditáció

Képzelj el egy, a Teremtőtől származó gyönyörű aranyfényt, ahogy a korona csakrádon keresztül behatol testedbe. Ahogy belélegzed ezt a fényt, engedd meg, hogy áthaladjon a tobozmirigyeden és a csecsemőmirigyeden. Engedd, hogy megtöltse a teljes tested. Miután egy pár másodpercig megtartottad ezt a fényt, fújd ki a levegőt, és engedd ki a fényt a szív csakrádon keresztül. Többször ismételd meg ezt a folyamatot, és ahogy lecsendesíted tudatod, és ellazítod a tested, kezdj el lassabban lélegezni. Lelki szemeddel utazz ezzel a fénnyel, és légy a kísérője, lásd, milyen lassan tudod mozgatni ezt a fényt a testedben lefelé és kifelé a testedből. Ahogy lelassítod légzésed, megtapasztalod a kegyelem, megbocsátás, a szeretet [szerelem] emlékének érzését és a gyógyulást Isten fényében.

Út a szeretethez

„Ez ilyen egyszerű lehet?” – kérdezed. A válaszom, egy hangsúlyos „Igen”. Isten fényében történő gyógyulás egyszerűségében nincs ok vagy kifogás, hogy ne mozdulj el a szeretet felé. A tisztaságban látni fogod, hogyan élted az életed, melyet a saját magad által önként felvállalt korlátok öveznek. Lesz lelki erőd a gyógyuláshoz, és a változáshoz, és hogy az Igazság, Bizalom és a Szenvedély új útját válaszd." [lásd: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelvében]

Emlékezz, lelkek vagyunk, akiknek emberi megtapasztalásai, élményei vannak, szóval kérlek, csatlakozz hozzám Isten fényében, ahogy imáimban mondom az Anyaföldért és minden lakójáért. Ahogy csendben ülsz, és megtapasztalod Isten fényét a prána légzés során, egyidejűleg lásd az Anyaföldet Isten fényével övezve. Ez a látvány meggyógyítja a félelem tudatosságát, ami körülveszi bolygónkat, és fellobbantja a szeretet tudatosságát.

Képzeld el, hogy arany fényrészecskék lépnek be a korona csakrádon keresztül, és utána távoznak. Ahogy lelassítod lélegzésed, megtapasztalod a szeretet és fény érzését azáltal, hogy egy vagy a Teremtővel. Lehetséges, hogy majd szeretnéd a mély lélegzés rekeszizom kitágítás és összehúzás gyakorlatait is hozzáadni, ahogy megtapasztalod a fényt.

Prána légzés kezdőknek

Emlékezz arra, amikor a legutóbb nagyon zaklatott voltál valami miatt, és valaki azt mondta „csak végy egy mély lélegzetet, és nyugodj meg!”. Jó okkal! Mély lélegzetet venni, mint a prána légzésnél, segít összpontosítani és lenyugtatni a tudatod és érzelmeid, és segít összekapcsolni téged a felsőbb éneddel és a segítőiddel.

A prána ősi szanszkrit nyelven a „lélegzetet” vagy „életet” jelenti. A prána légzés – melyet meditációval széles körben használnak – egy tudatos légzési módszer, ami erősíti a fizikai egészséged, mentális összpontosítást és általános jó érzést biztosít. Próbálkozhatsz azzal, hogy bevonod a fényt, vagy pránát a fejeden keresztül, majd a testeden belül arra a területre viszed, ahol úgy érzed, szükség van a gyógyító fényre.

Szeretnéd kipróbálni?

Ülj le kényelmesen, úgy, hogy hátad egyenes, és talpad a padlón van. Helyezd kezed az öledbe és lazulj el. Egy mély lélegzetet fogsz venni, de képzeld el, hogy a levegő a fejtetődön keresztül jut be a testedbe. Végy egy „delfin lélegzetet”!

Most, ahelyett, hogy csak levegőt lélegzel be, képzeld be, hogy arany fényrészecskéket lélegzel be a fejtetődön keresztül, és engedd, hogy azok megtöltsék tested egészét. Kitágíthatod és összehúzhatod a rekeszizmod, ahogy azt gyakorlod, hogy ez a fény belép a testedbe, majd elhagyja azt.

Tartsd meg ezt a fényt (és a lélegzeted) egy pár másodpercig, és utána engedd el szíveden keresztül, vagy vissza a fejeden keresztül, vagy a lábadon át az Anyaföldbe. Ismételd meg ezt a folyamatot többször, ahogy tested ellazul, és a tudatod lecsendesedik. "

        Fontos tudnivaló a meditációval kapcsolatban: http://univerzumitudatossag.blogspot.hu/p/fordito-valaszai-az-olvasoi-kerdesekre.html