Szerző Téma: Vélemények a fórumról.  (Megtekintve 61078 alkalommal)

Vesa

 • Administrator
 • Oszlopos tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1079
  • Profil megtekintése
  • 2esely.hu
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #150 Dátum: 2013.Április.11, 13:38:15 »
Irhatnék valamit, aztán azt megint kitörölnéd, aztán megint irnék valamit, megint kitörölnéd...
Ennek igy nincs értelme.

Tudomásul veszem hogy hivatalosan nem, de gyakorlatilag ki lettem tiltva.
További szerencsés GNMezést.
Vilmos
Kedves Vilmos!
Sajnálom, hogy nem sikerült ráhangolódnod a fórumra. Ha elhiszed, ha nem, a részvételnek nem feltétele az egyetértés, csak a többiek tisztelete. Továbbra is tag maradsz, és ha megint csatlakozni akarsz hidd el, a mi jóindulatunkon nem fog múlni a párbeszéd. A fórum 2010 óta működik, és azóta összesen 3 hozzászólást töröltem, amiből 2 direkt reklám volt (az egyik angol nyelvű). A harmadik a tied. Tudom, hogy nekem nem hiszel (bár azt nem árultad el, hogy miért), de a többieket nyugodtan megkérdezheted, igazolni fognak.
Üdv: Vesa

"A bölcsesség akkor kezdődik, amikor a vágy, hogy megértsd a játékot nagyobbá válik, mint az a vágy, hogy játssz."
Dennis H. Stephens

Gyuszi

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 880
  • Profil megtekintése
  • GNM plusz
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #151 Dátum: 2013.Április.11, 15:24:57 »

Irhatnék valamit, aztán azt megint kitörölnéd, aztán megint irnék valamit, megint kitörölnéd...
Ennek igy nincs értelme.

Tudomásul veszem hogy hivatalosan nem, de gyakorlatilag ki lettem tiltva.
További szerencsés GNMezést.
Vilmos

Kedves Vilmos!

Nem tudok csak úgy elmenni a fórumon összegabalyodott kapcsolatunk ilyetén történő végkifejlete mellett.
Egy nagyon fontos dolgot elfelejtettél: ez itt nem óvodai homokozó, hanem komoly felnőtt emberek társasága, ill. fóruma!
Nem beszélve arról, hogy az itt megforduló, segítséget kérő betegek feltett kérdéseire adott válaszok életeket mentenek-menthetnek meg, miközben az egész bejegyzési vezérfonalad a konvencionális vagy allopátiás  milliőből a kétségeket hozta be, ill vissza erre a fórumra. Ez nem az a fórum, ahol már kétségeink volnának az EGÉSZségügy jelenlegi rossz irányáról pl. csak maga a rákgyógyítás, ill. krónikus betegségek gyógyításából kiindulva.

Tudod, nekem is volt részem anno sok kitiltásban a különböző szkeptikus beállítottságú fórumokon, mert meggyőződésből tudom az Anyatermészettel és Univerzummal EGYSÉGBEN zajló életünknek a szükségességét ahhoz, hogy teljesen EGÉSZségesek lehessünk (tehát nem "hiszem", hanem tudom, mert a saját magam és a szeretteim, de még az ismerőseim közül is sok személynek a nem orvosi úton történő kigyógyulásából szerzett személyes élménnyel és tapasztalattal vagyok jóval gazdagabb). 
A jó EGÉSZséghez csakis a lelki béke és a harmonikus, kiegyensúlyozott élet vezet(het) el!

Ezen a fórumon fantasztikusan érzem magam, mert szinte ugyanazon a hullámhosszon rezonál minden egyes fórumtag.
Ebbe a milliőbe nem voltál képes beilleszkedni Vilmos!

A jövőt illetően egyet ajánlok:
Mint nem csak emberi, hanem isteni lény is, szeresd felebarátodat, mint önmagadat. A önmagad szeretete elsősorban abban nyilvánul meg, hogy elfogadod Magadat olyannak, amilyen vagy, és így megtalálod az isteni lényedet is! Ezzel a belső attitűdinális szeretet érzésével képes leszel elfogadni a másik emberben is az isteni lényt, hogy EGYségben élhess mindenkivel!Benned is megvan ennek a lehetősége, de jelenleg ezt még nem vagy képes felfogni és elfogadni.

Sokadszor leírom ezen a fórumon az egyik legnagyobb ezoterikus szlogént: A világ csak belülről változhat meg.
Csakis a tudatosodás (ez nem tudományos, hanem a lelkünk ébredése, azaz a szellemi bölcsességel kapcsolatos belső tapasztalat - maga az ÉLET IGAZSÁGA)  segít abban, hogy minél jobbak legyünk és hogy - a tudatosodás legfontosabb hozadékaként-  az UNIVERZUM törvényeivel tisztában lehessünk.
Ez jelenti a megvilágosodás bizonyos lépcsőfokait megcélozva rátalálni a feltétel nélküli szeretet érzésvilágára.
Amolyan "terézanyás" vagy "wojtylás" érzésvilágot megközelíteni!

Az életkarmáját mindenkinek érdemes teljesítenie, hiszen ezért vagyunk ITT és MOST!

Szeretettel: Gyuszi

Isten minden emberben él, de nem minden ember él Istenben. S ez az emberi szenvedés oka...minthogy minden agy egyúttal két világ hídja. Minden érzelem, mely "földi dolgokhoz tapad", gyötrelmek forrása: félelem, harag, hírnév, hatalom, hiúság, érzékiség és telhetetlenség testi káoszt teremt bennünk!

csubi

 • Oszlopos tag
 • *****
 • Hozzászólások: 3442
 • HÍREKET HOZÓ + KUTATÓ azaz INFJ
  • Profil megtekintése
  • A koros izzadás valodi okai ...
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #152 Dátum: 2013.Július.31, 05:20:11 »
Sziasztok !

A számítógépem mostanában öngyilkos akar lenni már 3x hoztam vissza a klinikai halálból , de nem adja fel , az is lehet hogy csak megakar újulni ?   ::)
Tegnap a facén  a dohányzás ,és az ellene indított emberek megosztására kidolgozott  eszement  rémhírek miatt egy elég komoly ellenanyaghalmazt osztottam meg , amit a forumra is bemásolok külön topicba ,ha a gépem addig nem adja fel .
Az apropója az volt az egésznek hogy az utóbbi 3 hétben 6 esettel akadtam össze ami felettébb gyanús ugyanis van egy közös pontjuk -éves tüdőszörésen találnak valamit ,foltot  majd ezt közlik a pácienssel majd 2 hét múlva CT ami már kimutat egy daganatgyanús foltot -majd biopszia -  van aki már kemoterápiára jár ...
Az összes esetnél az a legfeltünőbb hogy semmiféle egészségügyi problémáról nem számoltak be az emberek , egy esetnél volt hogy vírusos fertőzésen átesett majd 2 hét köhögéses időszak után került sor a vizsgálatra .
Talán kevés a beteg ?
Ezek az esetek mind a saját ismerőseim körében történtek meg , van aki emilen van aki személyesen mesélte el .
Ráadásul csak úgy véletlenül beleakadtam egy fórumhozzászólásba ami megint csak arra utal a véleményem szerint hogy beteggyártás folyik nagyüzemben :

"A helyzet az, hogy talán életemben először nem tudom, hogy mi lenne a jó nekem! ost itt vagyok teljesen jó kondival, mindenféle panasz és tünet nélkül, aztán valszeg megműtenek, hazavágnak és a fanc tudja, mikor jövök helyre, ha helyre jövök egyáltalán....
 

Az öntödében 3 évet melóztam aztán a nyugdíjas vasutas, aki hajnalben beindította az olvasztást a tégelyekben azt mondta: " Maga szímpatikus nekem, menjen innen, mert a régiek közül már senki nem él! " Na ekkor felmondtam...

Sajna dolgoztam 10 évig, közvetlenül, kb. 3 m-re a 30-as főút mellett Aszódon egy könyvesboltban is, persze az se használt, meg a vagonnyi cigi, amit elszívtam! :))

Összegzéslépp': vérkép tökéletes, légzésfunkció, mint egy sportolóé, a kivett mintában egy fia rákos sejt sincs, a PET/CT szerint áttét nincs, akkor most boldogan írjam alá a műtétet?????"

Felettébb érdekes ugye ?

A másik dolog ami elég rosszul végződött , lényegében mielőtt elkezdődött volna az SMA-sok  betegségének  oki nyomozása, ugyanis az egyik oldalon , az egyik anyuka megjegyezte hogy a gyermeke az oltás után lett rosszul ,méghozzá a 2. oltás után - majd egy hozzászólásban kértem hogy meséljenek az előzményekről is -
rögtön lehurrogtak  ne magyarázzam már beléjük azt hogy ez a betegség egy lelki dolog -ez  BIZONYÍTOTTAN genetikai betegség  :o
Erre feltettem a Down -os esettörténetet mert abban aztán minden van gondoltam talán elgondolkodnak azon amit olvasnak - szerintetek ?
A csoport vezetője megfenyegetett ha történetekből de bármely írásból kikerülne valami amit mi itt megtárgyalnánk, annak következménye lesz . hozzáteszem egy nyílt csoport ,és nem zárt !
Elnézést kértem és megírtam neki hogy nem fogok beleavatkozni a dolgaikba ,és nem is írok oda többé .
Persze azért már ismertek annyira hogy nem fogom annyiban hagyni , mert igen erős megérzésem van arra nézve hogy szó nincs genetikáról ,hanem a legtöbb esetben egy menekülési konfliktus áll a háttérben .Mindenesetre  másképpen kell megoldanom  ::)
Hát ha az én gyerekem lenne érintett ebben a betegségben a földet is felforgatnám ,egy hogy kiderüljön a valódi ok -2 hogy megoldást találjak ahelyett hogy az egész hátralévő életét betegségben élje le , ami 1-2 fokozatnál eleve nagyon kevés -a 3-4 es lényegében enyhébb tüneteket jelent amivel sokáig "élhetnek "
Az SMA és az epilepszia is azért keltette fel a figyelmemet mert oltáskárosodásnak gondolják , ami lényegében igaz is , de a miértekre nincs válasz , és azt nem tudom elfogadni hogy egy egy gyereken jelentkezik ,másoknak semmi baja .

Tegnap egy videót osztottak meg ami ismételten  alávág az "oltások biztonságosak "állításnak  :o

Figyeljetek :
1929 óta nem tesztelték az oltásokban lévő higany hatását az emberekre!
És akkor is csak 27 olyan emberen tesztelték, akik mind meghaltak agyhártyagyulladásban! És akkor azt állították, hogy nincs köze a haláluknak az oltóanyaghoz!

http://www.youtube.com/watch?v=tBRwOohhHuA&feature=youtu.be

Érdekes ugye ?????????????


csubi

"..amint a szemet a fej nélkül, és a fejet a test nélkül nem szabad gyógyítani próbálni, éppen úgy a testet sem a lélek nélkül...
"..minden, a rossz is meg a jó is a lélekből árad ki a testre és az egész emberre, és onnan ömlik szét, mint a fejből a szemre.…”  “SZÓKRATÉSZ KHARMIDÉSZHEZ”

Döme

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 335
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #153 Dátum: 2013.Augusztus.01, 13:53:12 »
...Az összes esetnél az a legfeltünőbb hogy semmiféle egészségügyi problémáról nem számoltak be az emberek , egy esetnél volt hogy vírusos fertőzésen átesett majd 2 hét köhögéses időszak után került sor a vizsgálatra...

"A helyzet az, hogy talán életemben először nem tudom, hogy mi lenne a jó nekem! ost itt vagyok teljesen jó kondival, mindenféle panasz és tünet nélkül, aztán valszeg megműtenek, hazavágnak és a fanc tudja, mikor jövök helyre, ha helyre jövök egyáltalán....
 
...Összegzéslépp': vérkép tökéletes, légzésfunkció, mint egy sportolóé, a kivett mintában egy fia rákos sejt sincs, a PET/CT szerint áttét nincs, akkor most boldogan írjam alá a műtétet?????"
...

Szia Csubi!

Pont az ilyen esetek verik ki a főbiztosítékot nálam leginkább!!! Amikor egy teljesen panaszmentes embernél "találnak valamit", aztán elkezdődik a tortúra, az illetőt vagdosni, égetni, mérgezni kezdik, és jóeséllyel innentől tönkreteszik az életét, vagy akár meg is ölik mindezzel!
Hány és hány tragédia kezdődött így?! Valószínűleg rengeteg ilyen eset történt és történik, de továbbra is megy a propaganda, hogy "ha nem csípjük el időben, nagy baj lehet belőle".
Az én személyes véleményem az, hogy ennél a propagandánál nagyobb félrevezetés kevés létezik a világon, ez (is) tipikusan azt jelzi, hogy a hivatalos egészségügy már rég átesett a ló másik oldalára..!

Ugyanakkor félelmetes logikája az egésznek, hogy ha valaki már valamely szervével "aldozott" a rákterápia oltárán, vagy ne adj' Isten, valamely szerettét is elvesztette úgymond a "kezelés ellenére", akkor őt már szinte lehetetlen lesz meggyőzni arról, hogy az egész tortúra teljesen felesleges volt! Hiszen az ember érzelmei alapvetően tiltakoznak az ellen, hogy már nem csak a csonkítás, vagy egy szeretett személy elvesztésének tudatával kelljen együtt élni, hanem még annak tudatával is, hogy mindez valójában rossz döntések következménye volt!

Jellemző a kiforgatott világunkra, hogy a propaganda épp azzal érvel, hogy a kezelés visszautasítása okoz majd súlyos, akár halálos következményeket!

Mindezt csak azért merem ilyen "nagypofával" leírni, mert öt éve engem is biztosított két orvos is, hogy rövidesen el fogok patkolni, ha nem kezeltetem magam! (Hál' Istennek nem hallgattam rájuk, és ma sincs kutya bajom sem!!!)

Ezzel azonban még véletlenül sem az orvosokat akarom pellengérre állítani, eszem ágában sincs, ők tényleg jót akartak!
Hanem azon személyeket már igen, akik "meghatározzák a tudomány útját", van hatalmuk ítélkezni abban, hogy mi igaz és mi hamis a "tudomány" területén. Hivatalnokok, "tudósok", jogalkotók és politikusok ők, akik nem átallják a saját elképzeléseiket (érdekeiket) ráerőltetni másokra akár erővel is!   

De, hogy a téma címéhez is igazodjunk, az ilyen fórumoknak, mint ez is, az egyik legfontosabb szerepe az lehet, hogy bogarat tegyen az emberek fülébe!
Legalábbis azoknak, akiknek "van fülük a hallásra"...

Döme

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 335
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #154 Dátum: 2013.Szeptember.04, 19:03:08 »
     Nem szerencsés, hogy ezenkívül még két másik témába is  ("Ó, azok a sinek", "DHS sinek") átterjedt ez a téma. Talán még nem nehéz helyrehozni ezt...

Szervusz János!

 Mint az Általad nehezményezett "manőver" egyik elkövetője, szólnék hozzá.  ;)
 Egyfelől igazad van, talán kicsit nehezebb követni egy olyan gondolatsort, ami több szálon, jelen esetben több témánál fut! Másfelől viszont, szerintem, jó dolog az, ha egy hozzászólás annál a témánál kap helyet, ahová leginkább tartozik.
 Szerintem a fenti ellentmondás kiküszöbölhető azzal, ha egy oda-vissza linkelés történik az egyik témából a másikba ugrásnál.
 Én legutóbb csak azért nem linkeltem "odafelé", mert ezúttal a 'DHS-sínek' témánál semmi konkrétum nem került szóba a hallásról, csak úgy általánosságban a sínekről. (A "vissza" linkelés pedig maga az idézet, hiszen ez a fajta idézés linkként is működik...)
 A másik téma-ugrás motívációját szerintem Te is megérted, de igaz lehet, hogy némely részek akár átemelhetőek lennének az eredeti témához is.

 Természetesen majd illetékes(ek) döntenek, csupán szerettem volna megindokolni, miért "ugrabugráltunk"!

Megértésedet kérve: Döme

csubi

 • Oszlopos tag
 • *****
 • Hozzászólások: 3442
 • HÍREKET HOZÓ + KUTATÓ azaz INFJ
  • Profil megtekintése
  • A koros izzadás valodi okai ...
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #155 Dátum: 2013.November.21, 15:18:00 »
Már rég írtam pedig volna mit - a fórumon lévő anyagok már elegendőek ahhoz hogy egy egészségtudatos anyuka megfontolja amit itt talál pl a lázcsillapításos topicban...
 
Egy másik segítségkérés aminek az az érdekessége az hogy jókor voltam jó helyen mert chataltunk azaz folyamatosan tudtam "segíteni" a legnehezebb pillanatokban :

Egy kisgyermek anyukája keresett meg :

19.11.2013 2:45"Tudnál nekem segíteni? Szerinted mitől lehet? Kisfiam a múlthét pénteken romlott piskótasütit evett (tojásos). Szombaton és Vasárnap végig hasmenése volt, majd narancssárga színű széklet 2 napig. Hétfőn elkezdett köhögni, folyt az orra, tele váladékkal, lehelete rettenetes volt, fájt a hasa, elgyengült, fájt mindene, hidegrázása volt, szerdán már a szeme is váladékos lett. Már Vasárnap van, szeme, széklete rendben, de még rettenetesen köhög és folyik az orra, kissé rekedtes a tele váladéktól. Éjjelente hidegrázás, remegés. Mivel szombaton vendégek voltak, mindkét gyerkőc megfázva..., vajon a megfázást kaphatta el, vagy lehet ez szalmonella, ételmérgezés tünetei? Esetleg valami más? Szerinted mit tegyek?"

Válaszom :
Szia - Ezt így megmondani elég nehéz , a fiamnál is történt hasonló narancssárga széklet nélkül , -honnan tudod hogy romlott volt ? más is beteg lett ? Orvosnál voltatok ?

"Nem lett más beteg... Gyerekorvos elküldött a fül-orr gégészetre, mondta, hogy arcüreggyulladás..., majd ott ezt kizárták, szerintük hörgőgyulladás vagy tüdőgyulladás és vigyem vissza a gyerekorvoshoz, majd kérjek a tüdőgondozóba beutalót. Jelenleg 39, köhög, fáj a hasa... ?

Egyenlőre borogatom, fektetem...

kórház lesz... "

megnyugtattam majd a krumplis lázcsillapítást javasoltam próbálja ki -és az almaecetest is ...és
 Etától tanultak szerint a MIBEN AKADÁLYOZ -MIRE KÉNYSZERÍT A BETEGSÉGED   kérdésre elmondtam neki a gyerekek azért is lázasodnak be jobban, hogy a helyreállításnál ne ugrándozzanak hanem teljesen feküdjék ki azt .

Kipróbálta reggel 9 óra előtt írta  a láza 37.7 re csökkent -ma kaptam egy üzenetet :

"Szia! Köszönöm a sok segítséget...! Misike szerencsére jobban van 37,2 fölé nem is ment ma a láza. Egyre kevesebbet köhög és az orra is alig folyik. Írtak fel neki antibiotikumot és elküldték volna mellkasröntgenre, de mindkettőt lemondtam, pontosabban a mellkasröntgent, nem sugaraztatnám, még ahhoz elég picike. Antit meg nem váltottam ki... És gyógyszerek nélkül...


Te és Én... segítségünkkel... Köszönöm."

Ez a hölgy az utóbbi 2 hétben  a 24. !!! ember volt aki tanácsot felvilágosítást kért , és az esetük az enyhébb kategóriába tartozik , sajnos sokkal komolyabb és már félrekezelt agyonmérgezett többszörös áttétes betegek vagy hozzátartozóik kérnek segítséget .
De miért csak most amikor már ennyire súlyos állapotban vannak ?
Tudnék még rengeteg dologról írni de a fiam beteg (táppénzcsaló  :) )  és ezért elég nehézkes az írás -rengeteg új érdekes megdöbbentő hírt mentettem már el,  remélem a jövőhéten egy részük már felkerül ...

Tehát ezért is érdemes a fórumot olvasni ,gondoljatok bele ha az orvosra hallgat vajon hányadik felesleges vizsgálatnál tartanának mire rájönnek és ráfognák valamire pl ez vagy az a vírus okozta a tüneteit ..
"..amint a szemet a fej nélkül, és a fejet a test nélkül nem szabad gyógyítani próbálni, éppen úgy a testet sem a lélek nélkül...
"..minden, a rossz is meg a jó is a lélekből árad ki a testre és az egész emberre, és onnan ömlik szét, mint a fejből a szemre.…”  “SZÓKRATÉSZ KHARMIDÉSZHEZ”

Frézia

 • Moderátor
 • Segítők
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 287
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #156 Dátum: 2013.November.21, 18:34:33 »
Mivel a láznak nincs külön témája, ide írom a nem GNM-es megközelítést.
Láz: Kóros állapot miatt kialakult extrém magas testhőmérséklet emelkedés. Az emberi test hőmérséklete átlagosan 37C fok, reggel és este bizonyos határok között ingadozik. A reggeli hőmérséklet alacsonyabb az estinél. A melegképződés forrása az anyagcsere. A normális testhőmérséklet felső határa hónaljban 37, végbélben mérve 37,5 C fok. A láz megítélése nem a láz magasságától (alacsony, közepes, és magas testhőmérséklet), hanem annak lefolyási formájától függ. Így beszélhetünk állandó lázról, mely nagyjából mindig azonos testhőmérsékletet jelent, visszatérő lázról, melynél jelentős reggeli és esti hőmérséklet-különbség áll fönn, valamint időszakokként föllépő lázról, melynél normális hőmérsékletű és lázas periódusok váltják egymást. Ha a testhőmérséklet a betegség folyamán gyorsan normalizálódik és a láz nem tér vissza, kritikus lázcsökkenésről beszélünk(krízis), ha a láz lassan múlik, oldódó lázról (lysis). A láz lefolyásából következtetni lehet a betegségre. A láz a természetgyógyászat szerint a természet gyógyító tevékenysége.

Üdv, Frézia
"Ami igazán számít, az az intuíció" Albert Einstein

csubi

 • Oszlopos tag
 • *****
 • Hozzászólások: 3442
 • HÍREKET HOZÓ + KUTATÓ azaz INFJ
  • Profil megtekintése
  • A koros izzadás valodi okai ...
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #157 Dátum: 2013.November.21, 19:29:38 »
Köszi Frézia !

Az írásodat biztos olvassa majd az anyuka is  :)

Ui:

Van már egy lázzal foglalkozó topic , ez sokat segített már az anyukáknak , mind a megértésben mind a lázcsillapításnál ,hasonló esetek történtek már , az utóbbi hónapokban ,amikor a gyógyszerek hatástalansága miatt estek kétségbe , a legtöbb anyuka a krumplis receptet próbálta ki és mindenkinél bevált ,2-3 óra alatt a láz legalább 2 fokkal csökkent . A fiamnál még nem próbáltuk ki mert eddig a homeopátiát alkalmaztunk ,és az ecetes lázcsillapítást ezek is tökéletesen működnek .

 http://forum.2esely.hu/gnm/index.php?topic=153.msg1144#msg1144
"..amint a szemet a fej nélkül, és a fejet a test nélkül nem szabad gyógyítani próbálni, éppen úgy a testet sem a lélek nélkül...
"..minden, a rossz is meg a jó is a lélekből árad ki a testre és az egész emberre, és onnan ömlik szét, mint a fejből a szemre.…”  “SZÓKRATÉSZ KHARMIDÉSZHEZ”

Gyuszi

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 880
  • Profil megtekintése
  • GNM plusz
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #158 Dátum: 2014.Március.08, 18:24:31 »
A NEMZETKÖZI NŐNAP alkalmából minden kortól független férfitársam nevében megköszönöm a feleségek, édesanyák, nagymamák, élettársak, testvérek, hajadonok, nagylányok és kislányok nap mint nap velünk szemben megnyilvánuló türelmét, elkötelezett gondoskodását és felénk áradó szeretetét!

Áldás Rátok!


Pironkodva csatlakozom Gyuszi köszöntőjéhez. (Nekem illett volna először :-[.)
Szeretettel. Vesa
Isten minden emberben él, de nem minden ember él Istenben. S ez az emberi szenvedés oka...minthogy minden agy egyúttal két világ hídja. Minden érzelem, mely "földi dolgokhoz tapad", gyötrelmek forrása: félelem, harag, hírnév, hatalom, hiúság, érzékiség és telhetetlenség testi káoszt teremt bennünk!

Gyuszi

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 880
  • Profil megtekintése
  • GNM plusz
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #159 Dátum: 2016.December.12, 13:57:03 »
Tisztelt fórumot pásztázó Vendégek!

Nem tudni milyen szándékkal jöttek / jöttetek immáron negyedik napja közénk  - ebben a pillanatban 24 "vendég"van fent az oldalon -, de egy nagyon jellemes és tisztaszándékú cselekedetet várnánk el Önöktől / Tőletek!

Nyugodtan regisztráljanak / regisztráljatok be tagként a fórumra, és úgy tallózanak /  tallózatok a hasznosabbnál hasznosabb információk között.
Az etika, erköcs, tisztesség, becsület és a kölcsönös bizalom így kívánja!

Univerzumi lélektestvéri szeretettel: Gyuszi

 
Isten minden emberben él, de nem minden ember él Istenben. S ez az emberi szenvedés oka...minthogy minden agy egyúttal két világ hídja. Minden érzelem, mely "földi dolgokhoz tapad", gyötrelmek forrása: félelem, harag, hírnév, hatalom, hiúság, érzékiség és telhetetlenség testi káoszt teremt bennünk!

Gyuszi

 • Munkatársak
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 880
  • Profil megtekintése
  • GNM plusz
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #160 Dátum: 2017.Január.01, 10:07:57 »
Kedves Fórumtagok és Vendégek!

Boldog, békés és szeretetben gazdag Új esztendőt kívánok Mindenkinek!

Egész évben ugorjon majd rá az elménk/egónk az alább megosztott "örökzöld" zenei produkció dallamára / rezgésére / szövegére / üzenetére, mert valóban minden percért, sőt(!) "minden szeretet nélküli pillanatért kár"...
Ezt érzem és tudom, mert ha boldogok - s legfőképpen EGÉSZségesek -  akarunk lenni, nincs másfelé menekvés, csak a SZERetet felé, hiszen a JÓISTEN egyenlő a SZERETETTEL...

https://youtu.be/-mrmg7Pke48

Szeretettel: Gyuszi
Isten minden emberben él, de nem minden ember él Istenben. S ez az emberi szenvedés oka...minthogy minden agy egyúttal két világ hídja. Minden érzelem, mely "földi dolgokhoz tapad", gyötrelmek forrása: félelem, harag, hírnév, hatalom, hiúság, érzékiség és telhetetlenség testi káoszt teremt bennünk!

Frézia

 • Moderátor
 • Segítők
 • Oszlopos tag
 • *
 • Hozzászólások: 287
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Re:Vélemények a fórumról.
« Válasz #161 Dátum: 2017.Január.09, 11:41:04 »
Drága Gyuszi!

Köszönöm szépen. Egészségben boldog éveket kívánok szeretettel!

Eta
"Ami igazán számít, az az intuíció" Albert Einstein